Parquets Cuines Portes Vestidors Escales Sostres Mobles a mida Decoració Menjadors Sofàs Dormitoris Complements Tancaments PVC
MOBLES I FUSTERIA JESÚS AL TEU SERVEI.
Serveis                             Mobles i Fusteria Jesús

Un equip de professionals
Us assessorarem sense compromís en tots els sentits i respondrem els dubtes de qualsevol producte.

Les millor firmes i fabricants mundials  
A Mobles i Fusteria Jesús no som una franquícia, ni formem part de cap grup. Som una botiga independent que treballa amb una gran varietat de firmes d'arreu del món per oferir-te una amplia selecció de productes, dissenys, solucions i gama de preus. Tu demana!

Projectes d'interiorisme personalitzats. 
Sabem valorar les possibilitats dels espais per treure'n les millors distribucions. Captarem els vostres desitjos i us els presentarem en forma de propostes de línies senzilles, espais amplis, formes depurades i ambientacions personals.

Pressupost sense compromís
A Mobles i Fusteria Jesús t'assessorarem, plantejarem l'idea i et farem un pressupost a la mida i sense cap compromís, pensat-ho! I sinó et convenç? Doncs en parlem i valorem altres alternatives i refem el pressupost.

Confirmem les mesures a casa teva.  
Si el producte va ajustat venim a casa teva a confirmar bé les mesures de l'espai, així assegurem que el moble queda perfecte i a la mida. Comentem in-situ els detalls tècnics d'acabat i les solucions a possibles problemes.

Muntatge professional.  
Treballem amb un equip de muntadors professionals, que coneixen tots els productes i els seus detalls de muntatge. I que interpreten perfectament l'idea del projecte per fer-l'ho realitat a casa teva.

Transport propi fins a casa teva. 
El mateix equip de muntadors professionals s'encarrega de fer-te arribar i d'instal·lar els productes a casa teva, des de una cadira fins a tota una casa, de forma gratuïta en la majoria dels casos i sense deixar-te cap residu.Mobles i Fusteria Jesús al seu servei