Parquets Cuines Portes Vestidors Escales Sostres Mobles a mida Decoració Menjadors Sofàs Dormitoris Complements Tancaments PVC
MOBLES I FUSTERIA JESÚS AL TEU SERVEI.

dimecres, 24 de desembre del 2014

Garcia Sabater

* MOBLES I FUSTERIA JESÚS dimecres, de desembre 24, 2014 *
SALÓ N514 COL·LECCIÓ NATURAL


Garcia Sabater
Salons moderns de la Col·lecció NATURAL. Formes geomètriques atractives i dinàmiques Composició de saló modern de la Col·lecció Natural model N514 combinada en Blanc Mate i Roure Stone .
Realitzada en fusta natural d'alta qualitat. Els mòduls Buffet t'ofereixen múltiples combinacions i la més àmplia gamma de composicions; fins i tot en solitari decoren al més alt nivell.
La composició combina la fusta natural amb els lacats. Col·lecció Natural; en perfecta conjunció amb la natura teu saló és probablement el lloc de la teva llar on passes més temps. Per això, ha de ser el més pràctic i confortable possible, amb l'elegància i bellesa que et confereixen les composicions del programa NATURAL . L'exigent selecció de la fusta ens permet elaborar un producte de qualitat que fabriquem enterament a Espanya. Fustes naturals per crear salons que donen estil de llar. Solucions formals en plena harmonia amb l'avantguarda.